English version of this page

Saker om livsvitenskapsbygget

Bildet viser Livsvitenskapsbygget
Publisert 25. nov. 2021 13:42

Kunst i det offentlige rom (KORO) har offentliggjort navnene på åtte kunstnere som har blitt valgt ut til å lage kunst til Livsvitenskapbygget. De er både nasjonale og utenlandske og jobber bredt i kunstfeltet.

Livsvitenskapsbygget
Publisert 18. juni 2021 08:24

Oslo universitetssykehus (OUS) får nye forsknings- og laboratorielokaler i Livsvitenskapsbygget, som Statsbygg oppfører for Universitetet i Oslo (UiO). Det ble klart etter styrevedtak hos Helse Sør-Øst (HSØ) 17. juni.

Livsvitenskapsbygget
Publisert 19. mars 2021 07:00

Etter regjeringens beslutning om videreføring av prosjektet, har det vært arbeidet på høygir for å utarbeide en ny løsning. Målsettingen er å ha klart innen påske overordnede funksjoner og arealer som legges til grunn i et nytt felles totalprosjekt, «Livsvitenskapsbygget 2.0».

Bildet kan inneholde: arkitektur, bygning, himmel, botanikk, urbant område.
Publisert 19. okt. 2020 19:28

Universitetsstyret vurderer at partnerskap med Oslo universitetssykehus (OUS) er det beste alternativet dersom Livsvitenskapsbygget ikke får økt rammen. Mandag 19.oktober leverte UiO og Helse Sørøst et kunnskapsgrunnlag for en samlokalisering av forskningsaktivitet.

Publisert 23. aug. 2017 14:25

Regjeringen sitter i disse dager i budsjettdiskusjoner. UiO har sendt statsminister Erna Solberg et brev der vi anmoder regjeringen om å fremme forslag om realisering av det nye livsvitenskapsbygget i statsbudsjettet for 2018.