UiO:Demokrati: Høringsinnspill

I forbindelse med planlegginga av en ny tverrfaglig satsing, UiO:Demokrati, fikk alle UiOs enheter og ansatte mulighet til å kommentere på et forslag til satsingas faglige innhold - her er innspillene.

Bildet kan inneholde: tekst, skrift, svart og hvit, nærbilde, materiell eiendom.

Forslaget til UiO:Demokratis faglige innhold, ble sendt ut til alle UiOs enheter og publisert på UiO:Nordens nettsider i januar. Forslaget er utarbeida av en arbeidsgruppe med representanter fra alle HumSam-fakultetene, MED og museene. Både fakulteter, institutter, forskergrupper og individuelle vitenskapelig og administrativt ansatte har sendt inn innspill.

Les innspillene (pdf).

Arbeidsgruppa og UiO:Nordens styre har lest innspillene med stor interesse, og tar dem med seg videre i prosessen mot et utvida forslag som skal behandles av universitetsstyret.

Publisert 19. mars 2021 14:08 - Sist endret 19. mars 2021 14:08