ReNEW: Ledige stillinger

ReNEW er et samarbeidsprosjekt mellom  seks nordiske universiteter som søker å drive banebrytende forskning Norden med et bakteppe av de globale utfordringer vi står ovenfor.

Foto: Johannes Jansson/norden.org

I forbindelse med ReNEW søker våre partneruniversiteter nye merarbeidere, lær mer om de forskjellige kunngjøringene og delprosjektene under:

Universitetet i Aarhus

Aarhus Universitet en nettredaktør som kan være med å etablere og drive et nytt nettsted som skal formidle informasjon om Norden etter samme mal som Norgeshistorien og Danmarkshistorien på nett.

Les hele kunngjøringen og søk på stillingen på Aarhus universitet sine nettsider.

Universitetet på Island

Universitetet på Island kunngjør en post.doktor-stilling innenfor HUMSAM-feltet med kompetanse på kjønnsbestemt vold og nordisk politikk og jus.

Les hele kunngjøringen og søk på stillingen på Universitetet på Island sine nettsider.

Publisert 16. apr. 2018 13:16 - Sist endret 17. apr. 2018 09:55