English version of this page

Aktuelle saker

• Utlysning: Støtte til utenlandsopphold 26. okt. 2018 15:27

UiO:Energi lyser ut støtte til kortere utenlandsopphold for masterstudenter, stipendiater, postdoktorer og forskere innen fagområdet energi.

• boklansering3 Boklansering 19. okt. 2018 14:32

Sammen med Senter for teknologi, innovasjon og kultur organiserte UiO:Energi boklansering på realfagsbiblioteket av "Petroleum Industry Transformations: Lessons from Norway and Beyond".

• sakornbilde3 Utlysning såkornmidler 2018 15. okt. 2018 15:20

Utlysing av såkornmidler for økt innsats innen energi- og energirelatert forskning fra UiO:Energi, høsten 2018

• vebjornbakkenmiljohovedstaden2 Program for miljøhovedstadsåret 15. okt. 2018 14:01

Oslo er kåret til Europeisk Miljøhovedstad i 2019, og den 25. september ble programmet for miljøhovedstadsåret lansert. Som en av seks utvalgte partnere fikk UiO muligheten til å presentere noen av våre planer under dette lanseringsarrangementet.

• samarbeid-ife-bi-og-uio3 UiO:Energi, BI og IFE inngår samarbeid med industriklynger i Osloregionen 12. okt. 2018 09:41

UiO:Energi , Handelshøyskolen BI og Institutt for Energiteknikk (IFE) inngår et samarbeid med de tre industriklyngene Subsea Valley NCE Energy Technology, NCE Smart Energy Markets og Solenergiklyngen. Ambisjonen med avtalen er å etablere tettere nettverk mellom industriklyngene og de akademiske institusjonene med mål om kunnskapsdeling og flere prosjektsamarbeid.

• jan-fagerberg-5-copy - Elbilrevolusjonen er den viktigaste innovasjonen i Noreg dei seinare åra 9. okt. 2018 10:33
  • larry-parker8 Sommerstipend fra UiO:Energi 29. aug. 2018 14:44

I løpet av sommeren har fem studenter arbeidet på forskningsprosjekter med sommerstipend fra UiO:Energi. Sommerstipendene er et tiltak som skal gi studenter på UiO muligheten til å arbeide på forskningsprosjekter knyttet til energi og bærekraft. Larry Parker, masterstudent på IFI, har fordypet seg i Blockchain teknologien, og hvordan denne kan bidra til et mer bærekraftig samfunn.

• energi4010 Årets kull med energistudenter er i gang! 29. aug. 2018 09:28

22 av UiOs energistudenter er nå i gang med masteremnet som skal gi dem kunnskap og verktøy for å bidra i energiomstillingen.

• fagmerkeenergiredsvart-(1) Utlysning:Støtte til internasjonale reiser og samarbeid 28. aug. 2018 12:57

UiO:Energi lyser ut støtte til internasjonalisering. Det kan søkes om kortere utenlandsopphold for masterstudenter, stipendiater, postdoktorer og forskere innen fagområdet energi eller om å få internasjonale forskere/studenter til UiO.

Ph.d stipendiat Elisabeth M.C. Svennevik fikk tildelt stipend i 2017, les hva hun brukte midlene på her.

• UiO:Energi søker studenter til masteremne i energi og bærekraft 9. aug. 2018 15:35

Ønsker du å forstå energi og bærekraft på tvers av disiplinene? Meld deg på det tverrfaglige masteremnet Energi4010: Bærekraftige Energisystemer og få en innføring i sammenhengen mellom energi, miljø og klima.

Mer ...

Ingen kommende arrangementer