Bildet kan inneholde: Diagram, Produkt, Sirkel, Font.
Publisert 12. juni 2019 11:30

Den 21. mai ble UiOs aller første komplette klimagassregnskap presentert i Realfagsbiblioteket. Samtidig ble Rektors utfordring lansert, der studentene oppfordres til å komme opp med gode ideer frem til 1. oktober. Også ansatte kan komme med innspill, men for dem er tiden knapp – med frist 14. juni.

Publisert 2. mai 2019 14:05

Gjennom UiO:Energi blir Unversitetet i Oslo medlem av Smart Grid senteret. The Norwegian Smartgrid Centre er et nasjonalt kompetansesenter for smartgrid. Virksomheten omfatter forskning, undervisning, test- og demoprosjekter, næringsutvikling og kommersialisering.

Publisert 3. apr. 2019 16:18

URBAN FUTURE Global Conference (UFGC) is Europe's largest conference on sustainable urban development, and more than 3000 CityChangers will meet in Oslo on May 22nd-24th. UiO is an official partner of the conference, and all our staff and partners get a significant discount if they sign up before April 30th.

Publisert 21. jan. 2019 10:35

UiO:Energi lyser ut støtte til reiser/internasjonalisering. Det kan søkes om kortere reiser/utenlandsopphold for masterstudenter, stipendiater, postdoktorer og forskere ved Universitetet i Oslo (UiO) innen fagområdet bærekraftig energi, eller om å få internasjonale forskere/studenter til UiO.

Ph.d stipendiat Elisabeth M.C. Svennevik fikk tildelt stipend i  2017, les hva hun brukte midlene på her.