Bildet kan inneholde: gatelykt, lys, bygning, gul, gjøre.
Publisert 19. aug. 2021 10:09

Et konkret klimamål frem mot 2030, samt opprettelse av et Oslo bærekraftsenter på Nedre Blindern er noen av forslagene i utkast til ny klima- og miljøstrategi for UiO. Nå kan studenter og ansatte komme med innspill.

Omslag på boka
Published May 10, 2021 12:12 PM

This unique publication provides insightful guidance to key topics within the various phases of petroleum activities.

The editors are experienced oil & gas lawyers, and a short introduction is provided in the book’s presentation of all the authors. In addition to the editors and co-authors Yngve Bustnesli, Hans Petter Nordby, Olav Boye Sivertsen and Tore Ulleberg, a number of other subject matter experts in this field have contributed. Among the contributors are the Scandinavian Institute of Maritime Law Professors Erling Selvig and Ivar Alvik

Publisert 10. feb. 2020 14:38

For hundre år siden, den 9. februar 1920 og i kjølvannet av første verdenskrig, undertegnet Norge og åtte andre stater Svalbardtraktaten i Paris. I 1925 trådte traktaten i kraft, og Svalbard ble innlemmet i Kongeriket Norge.

Les hele saken på regjeringen.no

Publisert 13. mai 2019 15:43

Alejandra Mancilla kommer fra Punta Arenas i Chile, verdens sørligste by – som lørdag får besøk av kong Harald og dronning Sonja. Hun er verdens kanskje eneste Antarktis-filosof og forsker ved Universitetet i Oslo.

Les saken på forskning.no