Publisert 23. des. 2021 14:19

I workshop 14. desember har vi avdekket flere eksempler på hvordan bærekraft kan tas med inn i undervisningen.

Bildet kan inneholde: tekst, font, produkt, logo, linje.
Publisert 5. aug. 2021 15:04

Årets søknadsfrist for Dikus utlysninger nærmer seg! Vi gleder oss til å løfte frem mange gode og nyskapende prosjekter sammen. LINK bidrar som tilrettelegger for utvikling av gode søknader fra UiO. Dette gjøres i dialog med aktuelle søkermiljøer og eventuelt ledelseslinja ved fakultetene.

Bildet kan inneholde: font, grafikk, LINK banner.
Publisert 8. juli 2021 13:18

LINK ble formelt opprettet i 2017, og befinner seg i skjæringspunktet mellom oppbygning og konsolidering. Senteret har oppnådd mye på kort tid og vi gleder oss til fortsettelsen.

Bildet kan inneholde: dress skjorte, skjegg, stående, flash-fotografering, briller.
Publisert 8. juni 2021 09:40

Dette er en dokumentarfilm om Adam som tar eksamen i et nedstengt Oslo. Filmen gir et nært og ærlig innblikk i studenttilværelsen i et pandemiår som har vært en påkjenning for mange.

Bildet kan inneholde: tekst, font, produkt, logo, linje.
Publisert 14. apr. 2021 18:20

Har du en ide til et prosjekt for økt arbeidsrelevans innenfor ditt fagfelt? DIKU lyser nå ut inntil 67 millioner kroner til prosjekter som skal utvikle, prøve ut, evaluere og ta i bruk studentaktive lærings- og vurderingsformer! Fristen er  24.september.

Publisert 7. jan. 2021 15:20

Her kan du lese det første nyhetsbrevet fra LINK i 2021. Fokuset denne gangen er på arrangement og opplæringstilbud til undervisere i starten av et nytt semester