LINKnytt mars 2022

LINKs designelement

7. mars åpnes påmelding for høsten!

Illustrasjonsbilde

Neste uke er det mulig å se timeplan og melde deg på kurs i det universitetspedagogiske utdanningsprogrammet igjen. Det er begrenset antall plasser og vi anbefaler å søke tidlig for å sikre deg plass. Vi gleder oss til å se deg på kurs! 

Les mer

Bærekraftstema høyt på agenda 

Illustrasjonsbilde

Tirsdag 8. mars arrangerer LINK workshop sammen med UVs bærekraftsgruppe. Det handler om bærekraft i undervisning og er rettet mot alle som jobber med og for undervisning på UV og UiO. Bli med!

Les mer

Midler til IT i utdanning

Illustrasjonsbilde

LINK, USIT og UB inviterer til seminar 9. mars som vil handle om idéutveksling rundt SK ITUs utlysning av midler med søknadsfrist 1. april. Vi stiller opp med råd og informasjon så håper vi flere blir inspirert til å søke. 

Les mer

Etablere e-læringskurs?

Illustrasjonsbilde

Skal du i gang med å utvikle kurs i et digitalt format, eller er ny innen e-læring? LINK har bistått prosjektet "Digital
læring for ansatte", med å utforme en veileder for utvikling av e-læringskurs. Veilederen er nå tilgjengelig for alle ansatte. 

Les mer

Ny MOOC om antibiotikaresistens!

Illustrasjonsbilde

LINK har levert en stor produksjon i samarbeid med Det odontologiske fakultet. Kurs i antibiotikaresistens går globalt og du finner detaljer om saken i siste nummer av Apollon på sidene 50-51. Kurset finner du på Future Learn sine sider som er lenket under. Vi gratulerer alle som har stått på!

Les mer

Hørt om Circle U? 

Illustrasjonsbilde

Universitetet i Louvain tilbyr fire digitale kurs i blandet og digital læring for alle undervisere ved institusjonene i Circle U- universitetsalliansen. Kursene holdes på fransk og fokuserer på studentevaluering, tilbakemelding og problembasert læring. Noe for deg?

Les mer

Meritteringsordning ved UiO

Illustrasjonsbilde

Vi har samlet ressurser for deg som er opptatt av videreutvikling av egen undervisningspraksis og interessert i å vite mer om meritteringsordningen. Ønsker du å bli årets merittert underviser, husk søknadsfrist 15. mars. 

Les mer

Studentpartnerskap tatt på alvor

Illustrasjonsbilde

17. mars inviterer CELL: Centre on Experiential Legal Learning til møte i PIN- pedagogisk innovasjonsnettverk med tema studentpartnerskap. Formatet på møtet er «lightning talks», hvor vi får korte presentasjoner om temaet som innledning til diskusjon.  

Møtearena for å dele erfaringer 

Illustrasjonsbilde

Før jul fikk UiO gjennom fire DIKU- prosjekter og vi gratulerer miljøene nok en gang! 8. mars arrangerer LINK første felles møte der prosjektgruppene kan skape et arena for å lufte ideer, diskuterte problemstillinger og dele erfaringer gjennom den treårige prosjektperioden. 

Det jobbes på

Illustrasjonsbilde

HK-dir har lyst ut midler til nye sentre for fremragende utdanning (SFU) med søknadsfrist 20. april 2022. LINK er med i flere søknadsforberedende prosesser og vi heier på UiO miljøer som jobber på. 

 

Hjelp oss å bli bedre!

Illustrasjonsbilde

Vi er opptatt av din tilfredshet! Hva vil du finne mer /mindre av i LINKnytt? Er det noe annet vi kan gjøre for at du enklere finner informasjon på våre websider eller i våre nyhetsbrev?

Svar her


Pust inn. Pust ut. Nyt våren!

Hjelp oss å spre ordet om LINKnytt med enkel påmelding.

Du kan melde deg av nyhetsbrevet her.

Publisert 4. mars 2022 09:53 - Sist endret 19. mai 2022 12:54