LINKnytt april 2022

LINKs designelement

Bli med på LydDag!

Illustrasjonsbilde

Onsdag 6. april arrangerer LINKs produksjonsgruppe et fagseminar med lyd som tema. LydDag passer for alle ansatte og studenter som jobber med videoproduksjoner på UiO. Velkommen!

Les mer

How can staff and students ally for change?

Snakk om logo

Torsdag 7. april inviterer vi til idéutveksling rundt samhandling. I panelet har vi med oss Oline Sæther fra Studentparlamentet, Markus Keller universitetslektor fra TF, Tobias Evensen fra juridisk studentutvalg og Nika Arevadze som bl.a. tar med seg utvekslingsstudent perspektivet. 

Les mer

CCSE og LINK inviterer til workshop

Illustrasjonsbilde

9 og 10. juni er det workshop ledet av forskere og undervisere fra University of Colorado Boulder and the Learning Assistant Alliance. Du får unik mulighet til å videreutvikle involvering av Læringsassistenter i undervisningen. Meld det på innen 8. april!

Les mer

Sjekk ut SHEtalks!

Illustrasjonsbilde

Opptatt av studentpartnerskap i praksis? Da vil du ikke gå glipp av Hannah Mülder som gir deg en liten innblikk i hvordan hun forsker på samhandling mellom studenter engasjert i ulike roller og ansatte i CELL og SHE sentrene.

Les mer

Søknadsfristen er like rundt hjørnet

Illustrasjonsbilde

HK-dir har lyst ut midler til nye sentre for fremragende utdanning (SFU) med søknadsfrist 20. april 2022. LINK er med i flere søknadsforberedende prosesser og vi heier på UiO miljøer som jobber på. 

 

Lær mer om universell design

Illustrasjonsbilde

Workshop 5. mai gir deg teoretisk innsikt i arbeidet med universell design på UiO samtidig som den byr på mulighet til å teste ut ulike verktøy i praksis. Bli med på workshop og få uttelling for timer i det universitetspedagogiske utdanningsprogrammet.

Les mer

PIN-nettverk diskuterer bærekraft i mai

Illustrasjonsbilde

12. mai inviterer SHE: Centre for Sustainable Healthcare Education til møte i PIN- pedagogisk innovasjonsnettverk med tema bærekraft. Formatet på møtet er «lightning talks», hvor korte presentasjoner om temaet innleder til diskusjon.  

Staff week i regi av Circle U 

Illustrasjonsbilde

Erfaringsdeling om studentinkludering og mobilitet i Circle U.-alliansen. Mobilitetskoordinatorer, spesialpedagoger, kommunikasjonsmedarbeidere og studentrådgivere på tvers av alle institusjoner innenfor Circle U.-alliansen er hjertelig velkomne. 

Les mer

Ressursside

Illustrasjonsbilde

Sjekk ut vår ressursside om bærekraft der vi legger ut opptak fra våre arrangementer og andre temarelevante ressurser. Opptak fra LINKs workshop som handlet om bærekraft i undervisning kommer på samme ressurssiden innen påske. 

Hjelp oss å bli bedre!

Illustrasjonsbilde

Vi er opptatt av din tilfredshet! Hva vil du finne mer /mindre av i LINKnytt? Er det noe annet vi kan gjøre for at du enklere finner informasjon på våre websider eller i våre nyhetsbrev?

Svar her


Vi gleder oss til å møtes på mange av de spennende arrangementene som er nevnt ovenfor. Like mye gleder vi oss til påskeferie på andre siden av april. Stå på, og god påske når den tid kommer! 

Hjelp oss å spre ordet om LINKnytt med enkel påmelding.

Du kan melde deg av nyhetsbrevet her.

Publisert 5. apr. 2022 14:08 - Sist endret 5. apr. 2022 14:08