LINKnytt mai 2022

LINKs designelement

Kan du nok om universell design?

Illustrasjonsbilde

Workshop 5. mai gir deg teoretisk innsikt i arbeidet med universell design på UiO samtidig som den byr på mulighet til å teste ut ulike verktøy i praksis. Workshopen passer for alle ansatte som jobber med undervisning, formidling og læring på UiO. Påmeldingsfrist er 3. mai.

Les mer

Get UNI-fied!

Snakk om logo

12. mai inviterer vi igjen til samtalearena for ansatte og studenter rundt psykososialt miljø på universitetet vårt. Denne gangen hat vi med oss i panelet viserektor Bjørn Stensaker, Ilan Villanger, Luca Tateo, Folkeliggjort og flere engasjerte studenter. Bli med du også! 

Les mer

CCSE og LINK inviterer til workshop

Illustrasjonsbilde

Noen få plasser igjen! 9 og 10. juni er det workshop ledet av forskere og undervisere fra University of Colorado Boulder and the Learning Assistant Alliance. Du får unik mulighet til å videreutvikle involvering av Læringsassistenter i undervisningen.

Les mer

Pedagogisk fokus i Circle U 

Illustrasjonsbilde

Ikke gå glipp av tverrinstitusjonelle erfaringsutveksling som Circle U alliansen tilbyr i mai. Hver av de tre treningsøktene har ulik fokus og separat påmelding: "Suggest a topic for Problem Based Learning", "Feedback from students" og "Teaching to develop students’ transferable skills".

Les mer

Gratulerer til Senter for Global Helse!

Illustrasjonsbilde

Sjekk ut det frie og åpne ledelseskurset! Kurset er laget for land i Globale Sør som i tillegg kan fungere bra for ledelsestrening for tillitsvalgte blant studenter, PhD grupper og yngre forskere. LINK har støttet produksjonen med animasjon og grafikk til videoene.

Les mer

Gratulerer til miljøene!

Illustrasjonsbilde

UiO har levert 4 søknader for å få midler til nye sentre for fremragende utdanning (SFU) i år. LINK deltok i flere søknadsforberedende prosesser og vi gleder oss på vegne av alle flinke UiO-miljøer som har stått på!

Les mer

IDEAs innsats på UV

Illustrasjonsbilde

Sjekk ut UVs brukerveiledning og opplæringsvideoer som IDEA og LINK har samarbeidet tett om å produsere. Deler av prosjektet fortsetter videre og IDEA har ambisjoner om å dele erfaringer med miljøer som står ovenfor liknende prosesser på sine enheter. 

Les mer

PIN-nettverk diskuterer bærekraft i mai

Illustrasjonsbilde

12. mai inviterer SHE: Centre for Sustainable Healthcare Education til møte i PIN- pedagogisk innovasjonsnettverk med tema bærekraft. Formatet på møtet er «lightning talks», hvor korte presentasjoner om temaet innleder til diskusjon.  

RITMOs årsrapport!

Illustrasjonsbilde

Også i år har LINK bidratt inn i arbeidet med RITMOs årsrapport. Denne produksjonsprosessen er like spennende hver gang og vi takker for samarbeidet! Se rapporten og sjekk samtidig ut arrangementssiden til senteret som har mye spennende på menyen til uken.  

Les mer

LINKs kommunikasjonsstrategi

Illustrasjonsbilde

Lurer du på hvordan LINK jobber med kommunikasjon og hvilke verdier som ligger i bunnen av alt vi gjør? Det er nylig vedtatt retningslinjer for LINKs intern og ekstern samhandling som omfavner digitale og fysiske kanaler. 

Les mer

Hjelp oss å bli bedre!

Illustrasjonsbilde

Vi er opptatt av din tilfredshet! Hva vil du finne mer /mindre av i LINKnytt? Er det noe annet vi kan gjøre for at du enklere finner informasjon på våre websider eller i våre nyhetsbrev?

Svar her


Nå er det den perfekte tiden på året for å ta walk-and-talk-møter. Mye skal gjøres før sommeren og vi ønsker deg en produktiv maimåned.

Og så vil vi gratulere alle gode venner og kolleger med dagen den 17. mai som er rett rundt hjørnet! 

Hjelp oss å spre ordet om LINKnytt med enkel påmelding.

Du kan melde deg av nyhetsbrevet her.

Publisert 2. mai 2022 23:05 - Sist endret 19. mai 2022 12:54