LINKnytt juni 2022

Siste innspurt før ferien! Og det er flere ting å glede seg til i juni: LINK sommerfest, ny leder og ikke minst BedreUndervisning. LINK feirer at den første, store milepælen i utviklingen av den digitale UH-ped-ressursen, BedreUndervisning er nådd. BedreUndervisning er forventet å lanseres åpent tilgjengelig for alle i Canvas, 1. desember 2022.

LINKs designelement

Arrangementer

Få med deg de spennende gjesteforedragsholderene på LA workshop 

Illustrasjonsbilde

Det er fortsatt noen få plasser igjen på workshopen den 9. og 10. juni, som blir ledet av forskere og undervisere fra University of Colorado Boulder. Du får unik mulighet til å videreutvikle involvering av læringsassistenter i undervisningen. Påmeldingsfrist er 31.mai. 

Les mer

Circle U. Café Oslo: How to prepare for the next pandemic?

Illustrasjonsbilde

SHE – Centre for Sustainable Healthcare Education, University of Oslo and Circle U inviterer til en samtale om hva vi kan lære av COVID-19 pandemi og hvilken rolle universiteter og universitetsnettverk kan spille skulle en ny global pandemi komme. 

Les mer
 

Til orientering

Ny leder ved LINK!

Illustrasjonsbilde

1. juni begynner Nicoline Frølich som leder for LINK. Hun kommer fra NIFU der hun har jobbet som forskningsleder. Hun har bakgrunn som siviløkonom, og har en doktorgrad i sammenlignende politikk. Vi gleder oss til å ta i mot henne og ser frem til et godt samarbeid. 

Vil du bli vår nye kollega?

Bildet kan inneholde: triangel, rektangel, gest, skråningen, gjøre.

Vil du eller kjenner du noen som kunne tenke seg å bidra til utvikling av digitale løsninger som åpner opp for nye undervisnings- og vurderingsformer ved UiO? LINK har en ledig fast stilling som teknologiansvarlig innen medieutvikling. Søknadsfrist: 1. juni 2022.

Les mer

LINK sommerfest og introduksjon av BU

Illustrasjonsbilde

15. juni er dato for LINKs sommerfest med gjester. Vi håper på godt vær, stormende jubel og gleder oss til å treffe alle LINK venner samt å få høre mer om den spennende nettressursen BedreUndervisning (BU) som LINK utvikler.


Hjelp oss å spre ordet om LINKnytt med enkel påmelding.

Du kan melde deg av nyhetsbrevet her.

Publisert 30. mai 2022 13:32 - Sist endret 2. juni 2022 13:59