Nyhetsbrev desember 2020

I dag sier kalenderen 1.desember, og vi har alle begynt med ventetiden frem mot jul. I den forbindelse vil dette kortet nyhetsbrevet opplyse om en annen gledelig ting vi venter på, nemlig nok en utlysning av midler til fremragende undervisere ved Universitetet i Oslo og et seminar i forbindelse med dette.

Meritteringsordning for utdanningsfaglig kompetanse
I år fikk UiO sine første meritterte undervisere, og ordningen vil fortsette med årlige tildelinger fremover. I 2021 er fristen for å søke om å bli en merittert underviser foreløpig satt til 15.mai (kan bli endret). Kravene for å søke om merittering og annen informasjon finner du på https://www.uio.no/for-ansatte/arbeidsstotte/sta/undervisning/merittering.html. En fullstendig utlysning er ventet å komme i midten av desember.

Snakk om: Merittering og pedagogisk mappe 3.desember
Førstkommende torsdag (3.desember kl 13-14) arrangerer LINK et Snakk Om-seminar om den forestående utlysningen. I seminaret er Aud Tønnesen (Dekan ved TF og leder av Bedømmelseskomiteen) og universitetspedagog Mary Sutphen invitert for å snakke om ordningen og prinsippene som ligger til grunn for dokumentasjon av egen undervisning. Etter presentasjonene vil det være tid til å stille spørsmål og dele erfaringer med hverandre.

Har du ikke mulighet til å delta på webinaret vil et opptak av presentasjonene legges ut i etterkant.

Spre ordet til de du kjenner som absolutt bør få med deg informasjon om ordningen, og be de gjerne melde seg på dette nyhetsbrevet i samme slengen.

Publisert 14. apr. 2021 17:36 - Sist endret 14. apr. 2021 17:36