LINKnytt desember 2021

God jul og godt nytt år fra LINK!

God jul illustrasjon

Kjære venner og kollegaer, det er tid for å logge seg av og hente inn pusten. Det er også tid for refleksjon og takknemlighet samt god mat, pepperkaker, nisser og mirakler. Etter kort ferie, gleder vi oss til spennende muligheter som 2022 garantert bringer! Vi sees på nyåret!

Læringsassistentdagen 13.januar

Læringsassistenter

Velkommen til en dag med presentasjoner og workshops om sentrale temaer for læringsassistenters arbeid fra klokken 09:15. Frist for påmelding: 7. januar. Sjekk også LINK sine ressurssider om læringsassistenter i aksjon!

Les mer

Er du UiOs neste meritterte underviser?

Kursbilde

Vårt seminar 18. januar passer for deg som er opptatt av videreutvikling av egen undervisningspraksis og/eller deg som har tanker om å skrive en meritteringssøknad, som skal leveres innen 15. mars 2022. 

Les mer

Har du gått glipp av bærekraftsworkshop?

PIN-nettverk

Opptak fra vår workshop med bærekraftstematikk er tilgjengelig på våre ressurssider. Får du ideer som du ønsker å dele med oss for en oppfølger workshop, gleder vi oss til å høre fra deg!

Les mer

Nysgjerrig på rapporter LINK har publisert siden sist?

PIN-nettverk

LINK har gjennomført flere kvalitative undersøkelser der studentenes egen oppfatning og opplevelser var i fokus. Du kan se rapportene med studentintervjuer og rapporter fra F-LINK serien under våre ressurser. 

Les mer

Opptatt av utdanningskvalitet? 

Kursbilde

Result ved UiT Norges arktiske universitet inviterer til konferansen "Utdanningskvalitet i endring – mellom realiteter og idealer" 7. og 8. februar 2022 i Tromsø. Få med deg LINKs inspirerende innledninger fra bl.a. professor Tone Dyrdal Solbrekke og Line Wittek. Påmeldingsfrist er 6. januar.

Les mer

Søker om SFU i 2022? Husk UiO fristen 10. januar!

SFU

HK-dir har lyst ut midler til nye sentre for fremragende utdanning (SFU) med søknadsfrist i 2022. Dersom din enhet skal søke er fakultetsledelsen ansvarlig for å sende en kort presentasjon av prosjektet til Studieavdelingen, og gi sin støtte til søknaden innen 10. januar 2022.


Vi ønsker deg og din familie en god og fredelig jul!

Hjelp oss å spre ordet om LINKnytt med enkel påmelding.

Du kan melde deg av nyhetsbrevet her.

Publisert 23. des. 2021 14:25 - Sist endret 2. feb. 2022 10:23