Snakk om: Hvordan aktivere studenter i digitale omgivelser?

Bli med og snakk om hvordan vi legger om vår undervisning i disse dager. En faglig intro vil bli gitt av LINK, etterfulgt av åpen erfaringsdeling og spørsmål&svar.

Bildet kan inneholde: kaffe kopp, serveware, sittende, tallerken, kopp.

Snakk om: Studentaktivisering i digitale omgivelser

Nå når hele UiO legger om til digitale undervisningsformer, er det mange som lurer på hvordan man kan aktivisere studenter og være litt tett på deres læringsprosesser når man ikke har mulighet til å møtes fysisk. I dette seminaret diskuterer vi noen overordnede tilnærminger og praktiske tips for å håndtere slike problemstillinger

- Hva bør jeg tenke på når jeg skal designe interaktiv undervisning digitalt?
- Hvilke digitale verktøy kan hjelpe meg å aktivisere studentene?
- Hvordan kan jeg designe digital undervisning som er tett på studentenes læringsprosesser?

Seminaret ledes av Hege Hermansen og Christian Kjekshus ved LINK - Senter for læring og utdanning. Det begynner med en kort introduksjon til tematikken før det åpnes opp for å stille spørsmål og deling av erfaringer.

Ingen påmelding, det er bare å logge seg på. Bruk gjerne øretelefoner dersom du har noen, da dette minimerer støy for de andre deltakerne.

Snakk om:

Snakk om: er en lavterskelarena hvor studenter, undervisere, studieadministrative og andre kan møtes for å snakke om aktuelle tema knyttet til utdanningskvalitetet, digital pedagogikk og undervisning. Som regel vil en innledning til temaet bli gitt før deltakerne utfordres til å dele erfaringer eller å diskutere spesifikke problemstillinger.

Publisert 31. mars 2020 13:20 - Sist endret 3. apr. 2020 12:15