Seminar om merittering av undervisere

Tenker du på å søke om å bli en merittert underviser? Har du behov for litt hjelp i utforming av søknad eller hvordan du kan på best mulig måte kan dokumentere arbeidet du har gjort?

15.april 2020 er fristen for å søke om å bli en merittert underviser ved UiO. I den forbindelse arrangerer Avdeling for studieadministrasjon og LINK - Senter for læring og utdanning et seminar for personer som vurderer å søke på utlysningen. På seminaret vil du få høre det du behøver å vite om ordningen og de formelle kravene og rammene, og du vil få konkrete råd og tips om hvordan du på best mulig måte kan dokumentere din utdanningsfaglige kompetanse.

Agenda for dagen:

  • Meritteringsordning for utdanningsfaglig kompetanse ved Universitetet i Oslo, v. Aud Tønnessen, Dekan, Det teologiske fakultet

  • Dokumentasjon av utdanningsfaglig kompetanse (pedagogisk mappe), v. Hege Hermansen, LINK Senter for læring og utdanning

Meld deg på her

Det vil bli servert kaffe og te

 

For English speakers - this seminar will be in Norwegian, but the same seminar will be held in English if necessary on March 12th.

Publisert 14. feb. 2020 09:10 - Sist endret 24. feb. 2020 13:38