Snakk om: Digital undervisning - hva fungerer?

I årets første Snakk Om inviteres du til å være med å snakke om hva som faktisk fungerer i digital undervisning. I dette seminaret vil vi både høre hva forskningen sier om tematikken, og vi vil høre fra studenter om deres erfaringer.

Bildet kan inneholde: Barechested, Mann, Stående, Menneskelig, Photography.

La oss snakke om digital undervisning

Etter halvannet semester med digital undervisning har mange av oss gjort oss erfaringer knyttet til den relativt nye situasjonen som innebærer at majoriteten av undervisningen og samhandlingen har blitt digital. Det har ofte vært et fokus på hvordan digital undervisning er bra eller dårlig i forhold til fysisk undervisning, men i dette seminaret ønsker vi å løfte blikket og se på hva som faktisk fungerer når undervisningen er digital.

Denne gang får vi høre fra Førsteamanuensis Magnus Hontvedt som forsker på bl.a. hvordan simuleringer og teknologi kan brukes for å konstruere læringsomgivelser i høyere utdanning. Hontvedt vil både fortelle litt om hva forskningen sier om tematikken, men også dele sine egne erfaringer som underviser.

Vi vil også høre fra studenter ved UiO som vil fortelle fra deres ståsted om hva som fungerer for studentene i et digitalt læringsmiljø. Hva er studentenes beste tips og hvilke grep mener de at vi som undervisere kan ta for å sikre kvalitet og engasjement i undervisningen?

Meld deg på her: https://uio.zoom.us/meeting/register/u5wsf-6vqD0pG9FoiMKfKa2cegrXjdwlWLlO

Om konseptet Snakk om:

Snakk om: er en hyggelig anledning til å la seg inspirere av, og snakke med, engasjerte kollegaer. Her inviterer LINK studenter og ansatte til en kopp kaffe og faglig påfyll. Tema det skal snakkes om varierer fra gang til gang, men alle temaer vil være knyttet til perspektiver rundt læring, utdanning, teknologi og pedagogikk.

Til kaffen serveres det innlegg fra personer som har bidratt til å heve utdanningskvaliteten eller har nyskapende ideer som kan være til nytte og inspirasjon for flere. Etter presentasjonen blir det samtale i plenum eller i grupper rundt spørsmål stilt av innledere eller perspektiver som løftes frem fra deltakerne.

Publisert 17. des. 2020 12:50 - Sist endret 22. jan. 2021 09:57