Åpne nettkurs

Fleksible og åpne nettkurs kan brukes til forskjellige formål og brukergrupper. På UiO er det mange miljøer som tilbyr disse allerede, og LINK kan hjelpe interesserte miljøer med å komme i gang med nye kurs.

Hvorfor nettkurs?

Nettkurs kan brukes til forskjellige formål. Enten det er snakk om etter- og videreutdanning av de mange eller få, digitalisering av eksisterende emner eller man ønsker å nå ut til flere enn de rene campusstudentene, kan nettkurs være en av løsningene som kan brukes.

På Universitetet i Oslo er det i dag en rekke tilbud til både spesialgrupper og generalister, og det kommer stadig nye kurs til porteføljen. Noen er åpne og gratis, som Kjemi på nett, mens andre har spesifikke krav for opptak, som Diabetes og metabolsk syndrom på Farmasi.

En oversikt over nettkurs (og andre EVU-kurs på UiO) finner du på https://www.uio.no/studier/evu/

LINK kan hjelpe deg å komme i gang

LINK innehar bred kompetanse innenfor pedagogikk og teknologi som kan hjelpe deg med din ide, valg av plattform, pedagogisk utforming av undervisningsopplegget på nett, og mye mer. Ta kontakt på post@link.no for spørsmål eller om du trenger noen å sparre med.

 

Publisert 20. des. 2019 12:51 - Sist endret 20. des. 2019 12:51