Sorgweekend 2021

21.-23. oktober 2022 arrangerer Studentprestene i Oslo sorgweekend for studenter og unge voksne på Institutt for Sjelesorg, Modum Bad. Sorgweekend er for deg som har mistet noen i dødsfall og ønsker støtte i sorgen. 

Gren med spirende blader

Hjelp til å takle livet ved å hjelpe andre og deg selv

Sorgweekenden er på Institutt for Sjelesorg, Modum Bad, i vakre og rolige omgivelser. Her møter du erfarne samtalepartnere som vil lede undervisning, grupper og en-til-en samtaler. Du vil også treffe andre som er i en lignende situasjon.

Du får hjelp til å takle livet og en mulighet til å støtte andre som har opplevd tap etter dødsfall. Sorgweekend er livssynsåpen og et tilbud til alle studenter og unge voksne i Norge. 

Inkludert i sorgweekenden

  • undervisning om sorg
  • gruppesamtaler
  • tilbud om en-til-en samtaler
  • gode turmuligheter
  • kost og losji

Reise

Sorgweekend startet med lunsj fredag 21. oktober kl 13 og avsluttet etter lunsj søndag kl 14. Det er mulig å ankomme Insitutt for Sjelesorg torsdag kveld.

Kostnad

I 2020 og 2021 fikk vi økonomisk støtte fra K-stud, Eckbos legat og Den norske kirke. Deltakeravgiften var derfor kun på NOK 200 samt reisen til Modum Bad. Utover dette var helgen gratis. Vi vil jobbe for tilsvarende økonomisk støtte for 2022. 

Påmelding

Det vil komme et nettskjema for påmelding så snart påmeldingen har åpnet. 

Spørsmål 

Ta kontakt om du lurer på noe:
Camilla Oulie Eskildsen Studentprest UiO: studentprest@uio.no eller c.o.eskildsen@admin.uio.no; tel: 994 10 994 

Publisert 26. juni 2020 12:00 - Sist endret 29. apr. 2022 12:55