English version of this page

Hvordan kan UiO best jobbe for å nå FNs bærekraftsmål?

UiO-forskning leder til ny kunnskap og innovative løsninger. Men det er studentene våre som skaper størst langtidseffekt på samfunnet. Se filmen "Connecting people and disciplines to solve complex problems", og finn ut hvordan.

Logo bærekraftsmål

I denne filmen møter du blant annet Kaja Ahnfelt, en av våre tidligere studenter. Hun er en grønn entrepenør og grunnlegger av Restarters Norway, inspirert av tema i sin egen masteroppgave.

Gjennom "fiksefester" der elektronikk får nytt liv sprer hun kunnskap til folk, om hvordan reparere sine elektroniske duppeditter og samtidig tenke gjennom sitt eget forbruk.

Dette arbeidet er direkte knyttet til FNs bærekraftsmål nr 12: "Ansvarlig forbruk og produksjon"

Vil du vite mer om hvordan UiO jobber for å nå FNs bærekraftsmål?

Se hvordan vi kobler forskning og praksis gjennom ulike forskningsprosjekter og i samarbeid med ulike samfunnsaktører. (In english)

Publisert 25. mars 2019 13:20 - Sist endret 26. mars 2019 11:34