Bildet kan inneholde: begivenhet, prisutdeling, tildele.
Publisert 5. mars 2020 22:24

Torsdag 5. mars delte Olav Thon Stiftelsen for sjette år på rad ut priser til fremragende forskere og undervisere innen de medisinske og matematisk-naturvitenskapelige fagområdene. Den høytidelige seremonien fant sted i Universitetets aula.

Bildet kan inneholde: begivenhet, gul, samfunnet, ungdom, jobb.
Publisert 18. feb. 2020 15:32

Gjennom kunnskap, ansvar og engasjement skal vi bidra til en bærekraftig framtid.

Vi har formet samfunnet i over 200 år – og er et ledende europeisk universitet. De neste ti årene skal universitetet fremme uavhengig, banebrytende og langsiktig forskning og tilby fremragende utdanning. Vi skal styrke dialogen med omverdenen og bidra til at kunnskap tas i bruk.

Bildet kan inneholde: tekst, font, violet, purple, logo.
Publisert 29. jan. 2020 10:01

Hva er studentenes dom over læringsmiljø og faglig kvalitet? Studiebarometeret gir et innblikk i studentenes hverdag, og er derfor et viktig innspill til arbeidet med å utvikle UiO til et enda bedre sted for studentene.

Publisert 16. jan. 2020 10:15

Olav Thon Stiftelsen offentliggjorde i dag sine priser og tildelinger for 2020. Forskere og undervisere fra Universitetet i Oslo mottar priser for fremragende undervisning og støtte til studentaktiv forskning.

Bildet kan inneholde: briller, hår, ansiktshår, skjegg, bart.
Publisert 10. jan. 2020 08:05

Professor i evolusjonsbiologi, Nils Christian Stenseth, er i dag tildelt den høyeste hedersprisen som kan gis en utenlands forsker. President Xi Jinping var til stede da Stenseth mottok prisen.