English version of this page

Ekstraordinær idékonkurranse!

Inven2 arrangerer nå en ekstraordinær idékonkurranse på grunn av den pågående pandemien. Er du student eller ansatt ved Universitetet i Oslo eller i Helse Sør-Øst og har en god idé til et innovativt produkt eller tjeneste? Da kan du bli med på Idéprisen og vinne 100.000 kroner, rådgivning og hjelp til å ta idéen videre ut i markedet.

Bildet kan inneholde: reklame, font, grafisk design.

I lys av dagens koronapandemi ønsker vi særlig å få inn idéer som kan bidra til å løse de nye utfordringene samfunnet står ovenfor. Krisen rammer verden hardt og vil påvirke oss lenge, sier Jonny Østensen. Han er lege og leder for innovasjonsgruppen i Inven2, som står ansvarlig for Idéprisen.

–Vi ser at Idéprisen får forskere til å tenke over hvilken praktisk nytte deres forskning har, mens andre stimuleres til å konkretisere idéer de kan ha tenkt på lenge. Den pågående pandemien gjør at mange utvikler løsninger på utfordringer også mange andre har, sier Østensen.

Søknadsfrist 20. april

Søknadsfristen er 20. april og de tre mest innovative ideene vil bli kåret av en fagjury bestående av innovasjonsteamet i Inven2. Prispengene er på til sammen kr 150.000 kroner. Vinnerne vil bli annonsert på nett innen utgangen av april.

Publisert 2. apr. 2020 15:04 - Sist endret 3. apr. 2020 15:42