Kunnskap for fremtiden

– Vi vil trenge mer kunnskap, og mer kunnskap fra ulike felt. Tverrfaglighet blir viktig. Det sa statsminister Erna Solberg i vår podkast som sender live fra Universitetsplassen denne uken.

Bildet kan inneholde: vindu, av, moro, rom.

Svein Stølen og Statsminister Erna Solberg live fra Universitetsplassen. Foto: UiO/Jarli&Jordan

Sammen med leder av Studentparlamentet Runa Kristine Fiske og rektor Svein Stølen hadde statsministeren en samtale om hva slags kompetanse vi trenger for framtida – og om egne erfaringer fra studietida.

– Alle studenter må rustes til å se sitt fag i et samfunnsmessig perspektiv, sa rektor Svein Stølen.

De store krisene verden står ovenfor – klima og Covid-19 – viser det store kunnskapsbehovet i dag og i fremtiden. Vi trenger kunnskap om både epidemiologi og kommunikasjon for å løse samfunnets utfordringer i en pandemi, kom det frem i samtalen.

Gikk du glipp av episoden?

Se hele episoden her.

Programleder for episoden er Hedda Ovidia Stølen.

Publisert 13. aug. 2020 10:38 - Sist endret 13. aug. 2020 10:38