Student med briller ute på campus en vinterdag med snø
Publisert 22. feb. 2021 07:30

– Nå skjønner jeg at det vi driver med er å få et mer sammensatt bilde av virkeligheten, sier student Martin Sunde Eriksen. Han tar en bachelorgrad som er ny i Norge, men som har lange tradisjoner som prestisjestudium i utlandet.

Publisert 19. feb. 2021 11:48

UiO-professor Svein-Erik Hamran har utviklet radaren på NASAs rover Perseverance. Torsdag kveld landet Perseverance trygt på Mars og har allerede sendt hjem sine første bilder.

Bildet kan inneholde: yttertøy, himmel, bygning, tre, tinning.
Publisert 17. feb. 2021 11:22

Rektor Svein Stølen og viserektor Åse Gornitzka er godkjent som rektor- og prorektorkandidat. Hvor vil de ta Universitetet i Oslo de neste fire årene? Fredag får ansatte og studenter stille dem spørsmål i et åpent valgmøte.

Publisert 14. jan. 2021 10:47

Olav Thon Stiftelsen offentliggjorde i dag sine priser og tildelinger for 2021. Førsteamanuensis Anne Kveim Lie ved Institutt for helse og samfunn ble tildelt pris for fremragende undervisning.