English version of this page

Aktuelt om koronasituasjonen

Studehntlivet kan blomstre - studenter i aktivitet
Publisert 24. sep. 2021 16:20

Meter'n faller. Lesesalene og pubene kan fylles. Folk kan møtes på jobben. Lørdag 25. september klokken 16, fjernes de aller fleste nasjonale smittevernstiltak.

Bildet kan inneholde: shorts, anlegg, grønn, tre, t skjorte.
Publisert 13. aug. 2021 15:58

Mandag ønsker vi 11 000 studenter velkommen til Universitetet i Oslo. Det blir unntak for en meters- krav i undervisningen. På lesesaler og i arrangementene ved studiestart og ellers på campus opprettholdes en meters avstand.

Publisert 28. juli 2021 15:24

Nye og gamle studenter ønskes velkommen til studiestart på campus 16.august. – Vi ser fram til en høst med mye mer liv på campus, sier rektor Svein Stølen.

Bildet kan inneholde: fottøy, bagasje og vesker, bildesign, jakke, bag.
Publisert 2. juli 2021 13:56

– Vi er utrolig glade over å kunne åpne opp enda mer når studentene er på plass til nytt semester, sier rektor Svein Stølen etter å ha fått beskjed fra Kunnskapsdepartementet om at det kan planlegges for undervisning uten 1 meters avstand.

bilde av studenter på campus
Publisert 18. juni 2021 17:13

Flere kan samles på arrangementer og studiestart er nå planlagt. - Jeg er glad for at vi kan åpne ytterligere og at sjansene øker for en enda mer åpen studiestart, sier rektor Svein Stølen ved Universitetet i Oslo.

Bilde av pc som ikke kan brukes
Publisert 14. apr. 2021 18:50

De strenge tiltakene videreføres i Oslo kommune, selv om regjeringen letter på de nasjonale tiltakene. Det gjorde byrådsleder Raymond Johansen klart 14.april 2021.

Fredrikkeplassen, telt, koronatesting, mennesker
Publisert 19. mars 2021 18:53

Universitetet i Oslo gjenåpner lesesalene. Samtidig utvides tilbudet om hurtigtesting til symptomfrie studenter og ansatte som er på campus. De bes teste seg to ganger i uken for å holde smittesituasjonen under kontroll.

Student utenfor Covid-19 teststasjon på campus
Publisert 1. mars 2021 12:21

Tirsdag 2. mars kl. 10.00 starter SiO Helse koronatesting i stor skala av studenter og ansatte ved Universitetet i Oslo. Alle som skal innom Blindern campus i løpet av de neste tre ukene blir oppfordret til å ta en hurtigtest én gang i uken.

Bildet kan inneholde: arkitektur, bygning, by, mixed-bruk, urbant område.
Publisert 23. jan. 2021 10:52

Regjeringen iverksetter nye smitteverntiltak fra 23.januar kl 12.00. Undervisningen blir helt digital for alle studenter og campus stenges for studenter til 31.januar 2021.