English version of this page

Lesesaler, bibliotek og bygninger åpner for studenter

Universitetet i Oslo åpner lesesaler, bibliotek og bygninger for studenter fra 18.februar.

Bildet kan inneholde: grønn, bord, design, skrivebord, rom.

Lesesaler, bibliotek og bygninger åpner.

Regjeringen sa på sin pressekonferanse 16.februar at de fra natt til 18.februar opphever de forsterkede tiltakene i Østlandsområdet som gjør at Universitetets bygninger blir tilgjengelige for studenter.

Booking av lesesaler

Studenter får tilgang til universitetets bygninger fra torsdag 18.02.21 med kort og kode. Lesesalsplasser skal bookes på forhånd og reservasjonssystemet åpner slik at lesesalplasser kan reserveres fra i morgen 17.02.21 . Det framgår av bestillingssiden hvilke lesesaler som blir åpnet. Booking blir åpnet på denne siden fra 17.februar på ettermiddagen Studiehverdag - Universitetet i Oslo (uio.no) og tilgjengelig i Mine studier.

I en tid hvor andre får reise på vinterferie, er vi veldig glad på vegne av studentene for at de nå får tilgang til lesesaler og arealer på campus. Det betyr mye for deres studiehverdag , sier rektor Svein Stølen ved Universitetet i Oslo.

Smittevern

Regjeringen understreket betydningen av generelt smittevern som beskrevet her Smitteverntiltak - Universitetet i Oslo (uio.no).  Her er informasjon dersom du har mistanke om at du er syk eller blir syk Ved mistanke og ved sykdom - Universitetet i Oslo (uio.no)

Når vi nå åpner bygningene igjen må vi være ansvarlige og følge smittevernregler godt. Vi må gjøre det vi kan for å hindre at vi får utbrudd ved Universitetet, sier Stølen.

Mer fysisk undervisning?

Når det gjelder fysisk undervisning vil vi komme tilbake med mer informasjon etter vinterferien.

Publisert 16. feb. 2021 15:57 - Sist endret 12. okt. 2021 09:38