English version of this page

UiO åpner mer

Flere kan samles på arrangementer og studiestart er nå planlagt. - Jeg er glad for at vi kan åpne ytterligere og at sjansene øker for en enda mer åpen studiestart, sier rektor Svein Stølen ved Universitetet i Oslo.

bilde av studenter på campus

Regjeringen og Oslo kommune gjør flere lettelser i koronoatiltakene. Se informasjon fra regjeringens pressekonferanse her. Flere kan samles på offentlige arrangementer og gjør at nye og gamle studenter kan se fram til et åpnere universitet.

Studiestart

- Vi gleder oss til høsten og til å møte studenter og kollegaer og til liv på campus. Over 1000 faddere står klare til å ta imot nye studenter og jeg tror vi blir kan se fram til et langt mer åpnere campus enn vi har hatt, sier Stølen. Les mer om studiestart her. 

Fortsatt hjemmekontor 

UiO følger Oslo kommunes anbefaling om hjemmekontor så langt det er praktisk mulig. Dette gjelder til 4. juli.  Det er tilgang til bygg med kort og kode i sommer.  

Kjellere og puber

Det gjelder egne regler for Oslo frem til 4. juli. Disse er at studentkjellere og puber kan servere alkohol frem til kl 24.00. Det er krav om registrering, bordservering av alkohol, redusert antall gjester, sitteplasser til alle gjester og avstand. Fra 5. juli gjelder nasjonale regler. 

 

Se oppdatert informasjon på uio.no/korona

Publisert 18. juni 2021 17:13 - Sist endret 12. okt. 2021 09:39