English version of this page

Velkommen til campus!

Nye og gamle studenter ønskes velkommen til studiestart på campus 16.august. – Vi ser fram til en høst med mye mer liv på campus, sier rektor Svein Stølen.

Vi ser fram til en aktiv studiestart.Foto: Jarli&Jordan

Regjeringen har utsatt videre gjenåpning av samfunnet og skal ta en ny vurdering i midten av august.

- Vi har planlagt for mye mer fysisk undervisning enn i fjor og vil ved semesterstart ha en blanding av fysiske og digitale tilbud. Men når samfunnet åpner mer og avstandskravet om 1 meter i undervisningssituasjonen opphører, vil vi så raskt som mulig kunne tilby mer, sier Stølen.

1000 faddere

Over 1000 faddere står klare til å ta imot nye studenter.

- Vi har planlagt godt for å ta imot våre 11000 nye studenter på en sikker måte i mindre grupper og i større arrangementer i henhold til smittevernreglene. Vi har også ansatt læringsassistenter som skal hjelpe til med studenttilværelsen faglig og sosialt, sier Stølen.

Tilbake på arbeidsplassen

Flere ansatte kan også komme tilbake til arbeidsplassen.

- Det er nærmeste leder som bestemmer hvem som skal være tilstede og hvordan ordninger for hjemmekontor kan utføres i dialog med den ansatte. Vi ser fram til å møte enda flere fysisk, sier Stølen.

Se også oppdatert informasjon på uio.no/korona om hvilke regler som gjelder.

Les mer om studiestart her.

Publisert 28. juli 2021 15:24 - Sist endret 12. okt. 2021 09:39