Tidligere

Bildet er et banner som spør: når sprekker den norske boligboblen, samt bilde av Professor Amir Sufi.
Tid og sted: 28. okt. 2020 08:0009:30, digitalt

Krisene står i kø, og den verdenskjente økonomen Amir Sufi mener at vi vil stå overfor en alvorlig økonomisk krise om vi ikke gjør noe med husholdningsgjelden. Tankesmien Agenda og Universitetet i Oslo inviterer til foredrag og panelsamtale om gjeld, ulikhet og økonomisk krise.

Tid og sted: 11. mars 2020 07:3009:30, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes' hus

Hvordan er statusen til utdanningsgjerningen i dag? Hvordan jobbes med utdanningskvalitet på UiO, og hvordan er koblingen er mellom utdanning og forskning? Velkommen til NOKUT-frokost.

Tid og sted: 5. mars 2020 18:0019:30, Universitetets aula

Olav Thon Stiftelsen utdeler i år for sjette gang ut faglige priser og støtte til undervisnings-relatert forskning innen de medisinske og matematisk-naturvitenskapelige fagområder. Dette er tildelinger for høytstående internasjonal forskning og for fremragende, forskningsbasert undervisning på universitets- og høyskolenivå.

to studenter i foajeen på Georg Sverdrups hus
Tid og sted: 5. mars 2020 09:0015:00, Universitetet i Oslo

UiO åpner dørene og inviterer alle interesserte til å utforske vårt studietilbud og oppleve den gode stemningen på campus. Åpen dag passer for elever i videregående skole og andre som er nysgjerrige på studier ved UiO.