English version of this page

Pris til beste mastergrad om bærekraft

For første gang deles det ut pris til de tre beste masteroppgavene knyttet til FNs bærekraftsmål. Formålet med prisen er å inspirere til originalitet og kvalitet i masterprosjekter som bidrar til kunnskap om og innsikt i bærekraftig utvikling.

Prisutdeling og møte med vinnerne
kl 12.45-13.15

Lise Bjerke

Lise Bjerke "Targeting food insecurity of “Indians on the move”: Access to food security entitlements among internal migrants in Bangalore",
Senter for utvikling og miljø

Salma Ahmed Eljailani AhmedSalma Ahmed Eljailani Ahmed “I feel myself incomplete, and I am inferior to people”. Experiences of Sudanese Women Living with Obstetric Fistula: A qualitative study in Khartoum, Sudan, Institutt for helse og samfunn.

Erling Fjeldaas

Erling Fjeldaas "Regulering av lysforurensning i norsk rett", Det juridiske fakultet

Publisert 7. aug. 2018 15:34 - Sist endret 27. aug. 2018 12:40