Krig i Europa

En arrangementsserie på Domus Bibliotheca, Universitetet i Oslos arena for dialog og formidling.

Krigen i Ukraina har snudd opp ned på Europa slik vi kjenner det. Hvilke konsekvenser får krigen for deg og meg? For Norge, Europa og verden? Står demokratiet på spill, og hva slags EU skal svare på framtidens utfordringer?

I arrangementsserien Krig i Europa forsøker forskere fra UiO, politikere og andre samfunnsaktører å gi oss kunnskapsbaserte svar på spørsmål som disse – et akademisk fotfeste i en krevende tid.

Ordstyrer er Sten Inge Jørgensen, utenriksjournalist i Morgenbladet og forfatter av to bøker om Europa.

Kommende arrangementer i serien

Ingen kommende arrangementer

Om Domus Bibliotheca

Domus Bibliotheca er Universitetet i Oslos dialog- og formidlingsarena. Her kan du delta i debatter og samtaler og høre på foredrag. Domus Bibliotheca er den venstre fløybygningen på Universitetsplassen i Oslo sentrum.

Nysgjerrig på hva som skjer hos oss? Følg Universitetsplassen - UiO på Facebook for spennende oppdateringer.

Høstens program for Domus Bibliotheca ligger også på nett.