English version of this page

Kristian Kristensen LIVE for studentene

Det blir en annerledes påske, også for studentene. Som en oppmuntring sender vi derfor studentene inn i påsken med en digital konsert. Med oss på laget har vi Kristian Kristensen, bedre kjent som «han med stemmen».

Bildet kan inneholde: person, ansiktshår, hår, ansikt, skjegg.

Kristian Kristensen. Foto: Julie Tørrissen.

Til studentene fra UiO

– Studentene våre står i en krevende situasjon nå, og vi ønsker å sende dem inn i påsken med en oppmuntring. Denne konserten er til studentene fra oss ved UiO, som en takk for innsatsen de legger ned i en vanskelig tid, sier rektor Svein Stølen.

Se konserten på Facebook

Konserten spilles inn uten publikum på Sentralen i Oslo og sendes på UiOs Facebook-side. Nytes best fra balkongen, sofakroken, kjøkkenbordet eller godstolen. Følg arrangementet på Facebook for oppdateringer og smakebiter i forkant, og reaksjoner i sanntid.

Om Kristian Kristensen

Kristian Kristensen har etablert seg som en av de virkelig store stemmene og låtskriverne her til lands. Med en stemme så uttrykksfull og særpreget at det er nettopp slik han oftest beskrives; som han med stemmen.

Spellemann-nominert, The Voice semifinalist og vinner av Urørt og Musikkforleggerprisen. Merittlista til Harstadværingen er mildt sagt imponerende. Han har spilt for et utsolgt Sentrum og Rockefeller, skrevet låter som har streamet til gull og reist land og strand rundt på turné til strålende mottakelse.

Kristensen henter inspirasjon i blant annet indie, folk, pop og elektronika og skaper et helt eget musikalsk univers, noe låter som «Lyset» og «Kan du lære mæ?» er gode eksempler på. Lytt til Kristian der du hører på musikk før konserten og nyt, nyt, nyt!

Publisert 30. mars 2020 17:00 - Sist endret 4. juni 2020 14:03