English version of this page

Konserter i Aulaen

Kommende konserter

Bilde av Tine Thing Helseth i festklær.
Tid og sted: 8. okt. 2019 19:00, Universitetets Aula

Tine Thing Helseth og Kammerorkesteret har hatt et nært forhold helt siden hun gjorde sin debut med orkesteret i 2006. Tine har denne gangen bedt den amerikanske komponisten Elliot Goldenthal om å skrive et stykke til henne.

Portrett av Johan Kvandal
Tid og sted: 17. okt. 2019 19:0021:00, Universitetets Aula

Johan Kvandal blir feiret med orkester og solister som framfører musikk som han har komponert. Stykkene hans gjenspeiler en utvikling fra norsk folkemusikk, neoklassiske uttrykk, symfonisk orkesterprakt og til moderne tonalitet.

Foto av Ann-Helen Moen, solist i Vier letzte Lieder av Strauss
Tid og sted: 23. okt. 2019 19:0021:00, Universitetets Aula

Det er en av våre fremste sopraner, Ann-Helen Moen, som står i sentrum på denne konserten, først og fremst som solist i Strauss´ mesterverk. Hun er også solist i siste sats av Mahlers 4. symfoni.

Bildet kan inneholde: begivenhet.
Tid og sted: 24. okt. 2019 19:0019:45, Aulaen, Karl Johans gate 47

På denne konserten synger Unikor folketoner fra Norge, Sverige, De britiske øyer, Karelen og Tyskland.

Sangere i Det Norske Solistkor
Tid og sted: 3. nov. 2019 18:0019:30, Universitetets Aula

Et stjernelag av musikere fremfører Johannes Brahms' ubestridte mesterverk – Ein deutsches Requiem.