English version of this page

Konserter i Aulaen

Kommende 5 dager

21 okt.
Tid og sted: 21. okt. 2018 18:00, Universitetets aula, Karl Johans gate 47

Kveldens konsert byr på Mozarts klaverkonsert nr. 12, A-dur, K. 414 med Kei Solvang som solist. Kjell Seim dirigerer.

For mer informasjon og billetter se Universitetets Symfoniorkesters hjemmeside

Flere kommende konserter

Tid og sted: 25. okt. 2018 19:00, Universitetets aula, Karl Johans gate 47

Med musikk av Monteverdi, Purcell, Händel, Lully og Bach er Oslo Earlys åpningskonsert en reise i barokkens operalitteratur med noen små avstikkere. Anders Jerker Dahlin er kveldens personifisering av en arketypisk tenorhelt.

For mer informasjon og billetter se Barrokkanernes hjemmeside

Tid og sted: 26. okt. 2018 18:18 - 19:30, Universitetets aula, Karl Johans gate 47

Kultur- og velferdsutvalget ved UiO inviterer til en spennende konsert i forbindelse med at det i år er 200 år siden Aasmund Olavsson Vinje ble født. Det blir kåseri ved Jon Haarberg og musikk spesialskrevet til jubileet.

Tid og sted: 31. okt. 2018 18:00, Universitetets aula, Karl Johans gate 47

Norges musikkhøgskole presenterer sin fulle bredde med en helaften i Aulaen. Musikkhøgskolen rommer sterke fagmiljøer innen klassisk, kirkemusikk, komposisjon, folkemusikk og jazz.

For mer informasjon og billetter se Norges musikkhøgskoles hjemmeside

Tid og sted: 4. nov. 2018 18:00 - 19:30, Universitetets aula, Karl Johans gate 47

Det Norske Solistkor, Ensemble Allegria og dirigent Grete Pedersen besøker Universitetets Aula og fremfører Mozarts praktfulle Requiem.

For mer informasjon og billetter se Det Norske Solistkor hjemmeside

Tid og sted: 13. nov. 2018 19:00, Aulaen, Karl Johans gate 47

Begivenhetene står i kø denne høsten! Med Lise Davidsen i Wagners Wesendonck-lieder og Rückert-lieder av Mahler, blir ikke novemberkvelden i Aulaen noe unntak.

For mer informasjon og billetter se Det Norske Kammerorkesters hjemmeside