English version of this page

Konserter i Aulaen

Kommende 5 dager

27 aug.
Håkon Kornstad trio med sine instrumenter.
Tid og sted: 27. aug. 2019 19:00, Universitetets Aula

Dette er en konsert der jazz og klassisk glir sømløst over i hverandre, ispedd italienske folkesanger akkompagnert av trekkspill, bass og orkesterets strykere? Midt i det hele står Håkon Kornstad med sin tenor.

Flere kommende konserter

Portrett av Kataryna Kasper
Tid og sted: 3. sep. 2019 19:0021:00, Universitetets Aula

Symfonier av Haydn og Gossec sammen med virtuose konsertarier av Mozart og Haydn, tolket av den fremadstormende ukrainske sopranen Kataryna Kasper.  Hun akkompagneres av Barokkanerne, ledet av Kristin von der Goltz.

Portrett av Christian Ihle Hadland
Tid og sted: 8. sep. 2019 19:00, Universitetets Aula

Den anerkjente pianisten Christian Hadland spiller stykker av Beethoven, Hayden og Mozart sammen med Det norske blåseensemble.

Bilde av Tine Thing Helseth i festklær.
Tid og sted: 8. okt. 2019 19:00, Universitetets Aula

Tine Thing Helseth og Kammerorkesteret har hatt et nært forhold helt siden hun gjorde sin debut med orkesteret i 2006. Tine har denne gangen bedt den amerikanske komponisten Elliot Goldenthal om å skrive et stykke til henne.

Portrett av Johan Kvandal
Tid og sted: 17. okt. 2019 19:0021:00, Universitetets Aula

Johan Kvandal blir feiret med orkester og solister som framfører musikk som han har komponert. Stykkene hans gjenspeiler en utvikling fra norsk folkemusikk, neoklassiske uttrykk, symfonisk orkesterprakt og til moderne tonalitet.

Foto av Ann-Helen Moen, solist i Vier letzte Lieder av Strauss
Tid og sted: 23. okt. 2019 19:0021:00, Universitetets Aula

Det er en av våre fremste sopraner, Ann-Helen Moen, som står i sentrum på denne konserten, først og fremst som solist i Strauss´ mesterverk. Hun er også solist i siste sats av Mahlers 4. symfoni.