Aulakonsert: Opera til folket

Ingen Operafestival uten en konsert i Universitetets aula. Det nydelige rommet som er utsmykket av selveste Edvard Munch er også en av landets absolutt beste kammermusikksaler. Akustikken er fantastisk og i kveld får publikum høre en rekke arier, duetter og ensembler fra de kjente operaene vi alle liker så godt.

Siri, Stefan, Thomas, Magnus, Ole Morten, Adrianog Lydia. (foto: pressebilder)

Legg merke til at UiO-ansatte får rabatt på billetter til hele Oslo Operafestival.

Billetter

Kjøpes via TicketCo

Normalpris: 250,-
Operamedlem: 200,-
A-kort: 200,-
UiO-ansatt: 200,-
PublikUng: 100,- (PublikUng er en organisasjon for alle mellom 18 og 30 år som liker opera og klassisk musikk. Det er gratis å melde seg inn via publikung.no).

Er ikke klart enda

Thomas Ruud, tenor
Adrian Angelico, mezzosopran
Lydia Hoen Tjore, sopran