English version of this page

Ung i Aulaen: Operahøgskolens sommeravslutning

I samarbeid med Operahøgskolen (KHiO) inviterer UiO til sommerkonsert med unge operasangere på "Ung i Aulaen".

Foto: Operahøgskolen

Program

Operahøgskolens studenter feirer avslutningen av studieåret med en storslått sommerkonsert. Her blir det en magisk blanding av opera, operette og romanser.

Ved klaveret denne kveld sitter Olesya Tutova. Olesya er utdannet pianist fra Moscow State Tchaikovsky Conservatory 2008 og har siden vunnet flere priser i internasjonale piano- og kammermusikkkonkurranser.

Velkommen til en flott aften med unge, norske, lovende operasangere!

Billetter

Billetter kjøpes via Epay - UiOs betalingsløsning på nett.
Forhåndskjøpte billetter refunderes ikke.

Kjøp billett

Ordinær pris: 150 kr.
Rabattpris/ barn u. 16 år/ honnør: 100 kr
Studenter og UiO-ansatte: Gratis inngang mot fremvisning av studentbevis eller ansattkort.
UiO-ansatte kan ta med gjester som får rabattpris: 100 kr

Om Ung i Aulaen

Universitetet i Oslo viderefører den stolte tradisjonen med konserter med unge musikertalenter i Universitetets Aula, vår seremonisal på Karl Johan. Da Waldemar Brøgger åpnet salen 2. september 1911, sa han nemlig at salen ikke skulle være bare for de allerede etablerte, men også berede grunnen for etterfølgende slekter.

Sopranen Kirsten Flagstad debuterte der i 1918. Louis Armstrong spilte der da han besøkte Norge første gang i 1933. Og da Leif Ove Andsnes debuterte i Aulaen som 17-åring, spilte han en av de siste av Beethovens sonater, opus 110. At unge artister får debutere i aulaen, er en tradisjon vi skal være stolte av, og som vi ønsker å videreføre.

Det gjør vi i dag gjennom Ung i aulaen, UiOs konsertserie som nå går inn i sin 6. sesong. Denne våren inviterer vi til konserter i samarbeid med Fagerborgfestspillene, Oslo Symfoniorkester og Operahøgskolen.

Emneord: Konsert, Ung i Aulaen, Opera, Operahøgskolen
Publisert 17. jan. 2019 18:23 - Sist endret 15. mars 2019 09:59