Grex Vocalis

Alle tiders Grex Vocalis – konsert til minne om Carl Høgset-Nå ønsker tidligere medlemmer av Grex Vocalis å holde en minnekonsert for Carl Høgset, med korsangere og repertoar fra hele korets levetid.

Grex Vocails

Foto: Carl Høgset

Info om konserten:
Kordirigenten, sangeren og pedagogen Carl Høgset døde brått og uventet onsdag 2. juni 2021, 79 år gammel.

For mange er Carl Høgset mest kjent som kordirigent og grunnlegger av det prisvinnende koret Grex Vocalis, som han startet i 1971 og ledet frem til den store avslutningskonserten i Den Norske Opera høsten 2019.

Det sammnsatte koret med over 80 tidligere medlemmer vil ledes av dirigenter som enten har gått i lære hos Høgset, sunget i et av hans kor eller samarbeidet med ham og Grex Vocalis. Disse dirigentene er: Tone Bianca Sparre Dahl, Vivianne Sydnes, Terje Kvam og Mick Aspen Melby.

I tillegg har konsertkoret invitert inn solister med et spesielt nært forhold til Grex Vocalis og Høgset: Njål Sparbo, Anne Vada, og Magnus Staveland. Til å binde konserten sammen og akkompagnere koret har korets faste akkompagnatør, konsertpianist og musikkformidler Sara Aimée Smiseth blitt engasjert. I tillegg deltar også mangeårig korsanger og æresmedlem Inger Elise Reitan på piano.

 

Kjøp billett

Dørene åpner kl.18:30
Konsertstart kl.19:00

 

Publisert 20. okt. 2021 18:18 - Sist endret 25. okt. 2021 11:24