Jubileumskonsert - KSS 125 år!

Velkommen til jubileumskonsert med KSS

KSS 125 år!

Photo: Anna-Julia Granberg / BLUNDERBUSS

Kvindelige Studenters Sangforening (KSS) feirer jubileum og inviterer til storslått feiring av vårt 125 (+1)-årsjubileum, med konsert i Universitetets aula den 24. september kl. 19.00.

Halvannet år med Covid har gitt koret nye utfordringer, men også nytt pågangsmot. Det er spente og glade vi nå er klare for igjen å synge konsert - og ikke hvilken som helst konsert, men det som blir selveste feiringen av våre nåværende og tidligere sangersøstre, og korets fantastiske historie!

Vi kan by på et variert og spennende program med musikk av blant annet Brahms, Havrøy, Rehnqvist og Wang, samt andre magiske overraskelser!

I tillegg er vi så heldige å ha med oss musikere som Ellen Andrea Wang, Birgitte Volan Håvik, Nikolai Heuer og Christoffer Amundsen.

Velkommen skal dere være til en festkonsert for feiringen av 125 (+1) år med kvindesang!

Restriksjoner

I forbindelse med smittesporing ønsker vi at det fylles inn fullt navn og telefonnummer/epost for alle deltagere på arrangementet

Kjøp billett

Dørene åpner kl.18:30