English version of this page

Lunsj med kultur: Randi Tytingvåg Trio (jazz)

Med en unikt ”sound” og ekte historiefortelling har denne trioen skapt seg et navn både nasjonalt og internasjonalt. Sammen har de utviklet et akustisk format med elementer fra jazz, blues/roots, folk og country. Tett samspill og vokale harmonier har blitt deres fremste varemerke. Dette er nært og ekte.

Randi Tytingvåg Trio (foto: Johannes W. Berg)

Fri entré og åpent for alle

Det er dessverre ikke lov med mat i Aulaen, så denne gangen blir det Lunsj med kultur uten spising og drikking.

Program

Det blir i hovedsak låter fra albumet ”Roots & Wings”. Randi Tytingvåg er komponist og tekstforfatter.

Om trioen

Randi Tytingvåg Trio har jobbet sammen siden 2013 og har gitt ut en EP og to album. ”Roots & Wings” (KKV) kom ut i fjor og har mottatt strålende kritikker i inn- og utland. Her er et lite utdrag fra anmeldelsen i Dagbladet:

Tytingvåg har en unik stemme. Hun er en jazz-dame fra innerst til ytterst og har en enestående feeling i frasering og rytmikk. Den lavmælte backingen understreker hennes innlevelse i de uttrykksfulle, engelske tekstene.
Platas tittel, «Roots & Wings» er helt presis. De musikalske røttene denne trioen suger næring fra, strekker seg dypt ned i et landskap av blues, country, jazz, rock og pop, tradisjoner som mikses og får lavmælte vinger (Fredrik Wandrup).

www.tytingvaag.no
www.facebook.com/RandiTytingvaag
Instagram: @RandiTytingvaag

Medvirkende

Randi Tytingvåg: vokal
Dag S. Vagle: gitar,vokal, koring
Erlend Egeberg Aasland: banjo, tenorgitar, koring

Samarbeidspartner

Universitetet i Oslo er blitt samarbeidspartner med Klassisk musikkmagasin. Du får informasjon om flere av konsertene i Aulaen på deres nye hjemmeside klassiskmusikk.com.

Følg kulturkonsulenten på Facebook

Publisert 25. juni 2018 18:00 - Sist endret 24. sep. 2018 12:22