English version of this page

Lunsj med kultur: Synne Sanden (pop)

Synne Sanden er en ekspressiv og utforskende popartist som har funnet sin helt egne retning i å skrive om skambelagt tematikk. På hennes kommende album skriver hun om mindreverdighet, selvforakt og misunnelse. På denne konserten kommer hun solo med dette materialet, sin stemme og flygel, i samspill med samtidsdanser Ida Haugen.

Synne Sanden (foto: Linnea Syversen)

Fri entré og åpent for alle

Salg av kaffe og vafler fra 11.45

Om artistene

Synne Sanden

Synne Sanden er en utforskende og ekspressiv popartist som har funnet sin retning i å skrive om skambelagt tematikk på en personlig og egenartet måte.
Hennes kommende album IMITATION handler om å ville være en annen. Det er en ærlig beskrivelse av selvforakt, mindreverdighet og misunnelse samt beundring og inspirasjon til å utvikle seg. Tekstene til albumet ble skrevet i og på vei ut av en depresjon og inneholder både mørket og lyset. Det er en reise gjennom å miste seg selv for så å gjenvinne seg selv og sin styrke. Tekstlig og musikalsk er albumet rått, ektefølt og kompromissløst. Det inneholder stemmevrenging og sjelevrenging, eksplosjoner og såre refleksjoner. Albumet og konsertene hennes er sjangerløse og rommer et stort følelsesspekter fra det sarte til det ville. Albumet er produsert av Thomas Dybdahl, Bugge Wesseltoft, Lars Fremmerlid og Synne selv.

Synne Sanden på Facebook

Ida Haugen

Ida Haugen er en uttrykksfull samtidsdanser utdannet ved Kunsthøyskolen i Oslo. Hun har bred erfaring som utøver, også med eget kunstnerisk arbeid. Hun har et lyrisk uttrykk som beveger seg fra det váre og såre til det lekne og eksplosive. Gjennom bevegelsene uttrykker hun mørket og lyset og tilfører en ny dimensjon som understreker og smelter sammen med musikken.

Samarbeidspartner

Universitetet i Oslo er blitt samarbeidspartner med Klassisk musikkmagasin. Du får informasjon om flere av konsertene i Aulaen på deres hjemmeside klassiskmusikk.com.

Følg kulturkonsulenten på Facebook

Publisert 25. juni 2018 18:07 - Sist endret 1. okt. 2018 12:27