English version of this page

Lunsj med kultur: Musikk fra sørvest og nordøst møtes

Som tittelen antyder, spiller trioen musikk fra hele verden. De har på den ene siden rendyrket og skapt en kammerversjon av brasiliansk Bossa Nova av J.C. Jobim og argentinsk tango av A. Piazzolla. På den andre siden spiller de europeisk klassisk musikk, Beatlesmelodier, filmmusikk og folkemusikk fra vår del av verden.

Kvalbein, Haugen, Moe (foto: Odd Roger Enoksen)

Fri entré og åpent for alle

Salg av kaffe og vafler fra 11.45

Presenteres på konserten

Åge Kvalbein, cello
Eilif Moe, gitar
Svein Haugen, kontrabass

Om artistene

Trioen har bakgrunn i forskjellige musikalske miljøer, alt fra klassisk til jazz. Deres felles interesse for Piazzolla gjorde at de i 2009 dro på en studietur til Argentina. Der spilte de konserter i Buenos Aires og Montevideo, sammen med bl. a. den legendariske bandoeonisten Nestor Marconi.
Aage Kvalbein er professor ved Norges Musikkhøgskole, internasjonal solist og kammermusiker. Eilif Moe er en musiker med mange stilarter. Han har spilt med bl.a. Paolo Vinnccia, Nils Økland og Egil Kapstad. Svein Haugen er mangeårig solobassist i Oslofilharmonien og har bred erfaring fra genre som jazz, tango og sigøynermusikk.

Samarbeidspartner

Universitetet i Oslo er blitt samarbeidspartner med Klassisk musikkmagasin. Du får informasjon om flere av konsertene i Aulaen på deres hjemmeside klassiskmusikk.com

Følg kulturkonsulenten på Facebook

Publisert 25. juni 2018 18:09 - Sist endret 24. sep. 2018 12:22