Lunsj med kultur: Ballettskolen - NB! Nytt sted

Velkommen til en smakebit på vårens elevforestilling ved Ballettskolen, Den Norske Opera og Ballett.

Foto: Jörg Wiesner.

Ballettskolen ved Den Norske Opera & Ballett startet opp i 1965, og har gjennom mer enn 50 år vært Norges ledende skole for utdanning i klassisk ballett.

Fredag 3. mai kommer elever fra 8. - 10. klasse ved ballett-tilbudet ved det integrerte skole- og ballettilbudet ved Ruseløkka skole / Ballettskolen til Lunsj med kultur, for å vise et utdrag fra skolens elevforestilling som har premiere 7. mai 2019.

Ballettskolens årlige elevforestilling byr på danseperler, talent så det monner og stor danseglede. Rundt 100 dansere i alderen 8–16 har sin årlige forestilling og viser koreografier innen klassisk ballett, moderne dans og karakterdans.

Det blir også smakebiter fra det klassiske ballettrepertoaret, ved elever fra ballettilbudet ved Ruseløkka skole.

Mer om Ballettskolen, DNO&B

Arrangementet har blitt flyttet til Georg Sverdrups hus fra Harald Schjelderups hus.

Om Lunsj med kultur

Lunsj med kultur er en serie ukentlige, gratis kulturarrangementer for studenter og ansatte ved Universitetet i Oslo.

Lunsj med kultur rullerer på sted, og vil i løpet av våren 2019 foregå i Frederikke spiseri, Georg Sverdrups hus, Eilert Sundts hus, Niels Henrik Abels hus, Kjemibygningen, Helga Engs hus, Professorboligen, ZEB-bygningen, Harald Schjelderups hus og i Geitmyrsveien 69/71.

På programmet for våren 2019 finner du teater, dans, performance og slam-poesi. Det blir også konserter med blant andre Darling West, Konradsen, Matonas Afdahl group og Mariama Ndure.

Programmet er med forbehold om endringer.

Avdeling for kommunikasjon og samfunnskontakt
Emneord: Ballett, Klassisk, Dans, Ruseløkka skole, Ballettskolen, Den Norske Opera & Ballett
Publisert 14. jan. 2019 20:37 - Sist endret 8. apr. 2019 09:02