Lunsj med kultur: Darling West

Velkommen til Lunsj i parken! Semesterets siste Lunsj med kultur-arrangement holdes utendørs ved Georg Sverdrups hus. 

Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen. 

Lunsj med kultur-programmet våren 2019 avsluttes med konsert med et av Norges beste band, Darling West.

KUTT Gourmet flytter ut og selger dagens bowl til kr 60 samt god drikke fra kl 11.30. Det vil også bli utdeling av flotte UiO-bærenettt med Pride-motiv, i anledning lørdagens parade hvor UiO går under parolen Fryktløs kunnskap

Program 

Kl.11.30: Salg av mat og drikke fra KUTT. Bowl 60 kr. Utdeling av Pride-handlenett. 
Kl. 12.10: Velkommen 
Kl. 12.15: Konsert med Darling West 

Om bandet

Siden slippet av Darling Wests andreplate "Vinyl and a Heartache", har det gått i ett. Spellemannpris, radiolistinger, streamingsuksess og turnering og atter turnering. I februar 2018 slapp de sitt tredje album "While I Was Asleep", til stormende jubel fra et unisont kritikerkorps både hjemme i Norge og internasjonalt. 

På live-fronten er det alltid travelt. De har spilt konserter rundt i hele verden – de har åpnet Øyafestivalen, spilt på SXSW i Austin, AmericanaFest i Nashville og Folk Alliance i Kansas City og opptrådt med Sam Outlaw og Lucinda Williams. Darling West har på veldig kort tid gått fra å være et av Norges mange countryband, til å være et av landets beste og mest hardtarbeidende band innen country-/americana-sjangeren.

På Lunsj med kultur får du en eksklusiv konsert med bandet som ellers er å finne på noen av Norges største scener og festivaler. 

Om Lunsj med kultur

Lunsj med kultur er en serie ukentlige, gratis kulturarrangementer for studenter og ansatte ved Universitetet i Oslo.

Lunsj med kultur rullerer på sted, og vil i løpet av våren 2019 foregå i Frederikke spiseri, Georg Sverdrups hus, Eilert Sundts hus, Niels Henrik Abels hus, Kjemibygningen, Helga Engs hus, Professorboligen, ZEB-bygningen, Harald Schjelderups hus og i Geitmyrsveien 69/71.

På programmet for våren 2019 finner du teater, dans, performance og slam-poesi. Det blir også konserter med blant andre Darling West, Konradsen, Matonas Afdahl group og Mariama Ndure. 

Programmet er med forbehold om endringer.

Publisert 14. jan. 2019 21:09 - Sist endret 18. juni 2019 09:09