Minikonsert: Einar Flaa

Velkommen til minikonsert på Naturhistorisk museum i vinterferien!

Foto: Nicolai Woldsdal

Fredag 22. februar inviterer vi til minikonsert med den kritikerroste artisten Einar Flaa i Livets tre-utstillingen på Zoologisk museum, NHM, Tøyen.

Merk at det ikke er mulig å ta med medbrakt mat eller drikke inn i utstillingen.

Om artisten

Einar Flaa jobber til daglig som seniorrådgiver i Miljødirektoratet. Parallelt kjemper han sin egen miljøkamp som musiker og initiativtaker for miljøfestivalen Melsomweekend. Platen "Silent String", som kom ut i oktober 2018, er et ordspill på Rachel Carsons kjente miljøbok Silent Spring. Den kom ut i 1962 og omhandlet bruk av miljøgift.

Einar Flaas utgivelse tar for seg miljøsaken, menneskenes behandling av hverandre og den planeten vi bor på. Med seg på platen har han et stjernelag av musikere, inkludert Børge Fjordheim (Morten Abel, Sivert Høyem), Nikolai Eilertsen (BIGBANG, Band of Gold), Christer Knutsen og Geir Sundstøl.

Einar Flaa på Spotify.

Einar på Facebook.

Om Lunsj med kultur

Lunsj med kultur er en serie ukentlige, gratis kulturarrangementer for studenter og ansatte ved Universitetet i Oslo.

Lunsj med kultur rullerer på sted, og vil i løpet av våren 2019 foregå i Frederikke spiseri, Georg Sverdrups hus, Eilert Sundts hus, Niels Henrik Abels hus, Kjemibygningen, Helga Engs hus, Professorboligen, ZEB-bygningen, Harald Schjelderups hus og i Geitmyrsveien 69/71.

På programmet for våren 2019 finner du teater, dans, performance og slam-poesi. Det blir også konserter med blant andre Darling West, Konradsen, Matonas Afdahl group og Mariama Ndure.

Programmet er med forbehold om endringer.

Avdeling for kommunikasjon og studentinformasjon
Emneord: Musikk, Kultur, Livets tre, Zoologisk museum, Naturhistorisk museum
Publisert 8. jan. 2019 12:42 - Sist endret 24. jan. 2019 09:57