Lunsj med kultur: ELVA

Gå våren i møte med sommerlig indiepop fra ELVA.

Foto: Jørgen Nordby

Elva er et helt nytt band bygd opp rundt låtene til ekteparet Elizabeth Morris og Ola Innset. 15. april slipper de sitt første album "Winter Sun" og på Lunsj med kultur 5. april kan du høre smakebiter fra den kommende platen.

Om bandet

Morris er kjent fra det australsk-britiske indiepopbandet Allo Darlin', som gav ut flere kritikerroste plater 2010 - 2014. Innset har spilt i Making Marks/mylittlepony og Sunturns. Han er også stipendiat i historie ved European University Institute, og forfatter av flere skjønnlitterære og prosabøker.

ELVA ga ut singelen "Tailwind / Dreaming With Our Feet" på det britiske labelet wyaiwia i 2017, og i år kommer endelig albumdebuten på det tyske labelet Tapete, som bla. har Robert Forster fra The Go Betweens og Lloyd Cole.

Med seg til Lunsj med kultur har de cellist Ofelia Østrem Ossum, som har spilt med blant andre Einar Stray Orchestra, Moddi, Kråkesølv og Team Me.

Hør ELVA på Bandcamp.

Følg ELVA på Facebook.

Om Lunsj med kultur

Lunsj med kultur er en serie ukentlige, gratis kulturarrangementer for studenter og ansatte ved Universitetet i Oslo.

Lunsj med kultur rullerer på sted, og vil i løpet av våren 2019 foregå i Frederikke spiseri, Georg Sverdrups hus, Eilert Sundts hus, Niels Henrik Abels hus, Kjemibygningen, Helga Engs hus, Professorboligen, ZEB-bygningen, Harald Schjelderups hus og i Geitmyrsveien 69/71.

På programmet for våren 2019 finner du teater, dans, performance og slam-poesi. Det blir også konserter med blant andre Darling West, Konradsen, Matonas Afdahl group og Mariama Ndure.

Programmet er med forbehold om endringer.

Avdeling for kommunikasjon og studentinformasjon
Emneord: Kultur, Konsert, Pop, Indie, ELVA
Publisert 8. jan. 2019 13:38 - Sist endret 14. jan. 2019 20:06