Lunsj med kultur: Hayde Bluegrass Orchestra

Velkommen til en kulturell halvtime i strengeinstrumentenes tegn, når blågressbandet Hayde besøker UiO!

Foto: Thomas Stenerud.

Hayde Bluegrass Orchestra er et åttemannsorkester bestående av Joakim Borgen, Rebekka Nilsson, Emil Brattested, Ole Enggrav, Jonas Wøien Olsen, Sjur Marqvardsen, Moa Meinich og Mikael Jonassen.

Den akustiske besetningen er hentet fra bluegrass med gitar, banjo, fele, mandolin, kontrabass, dobro og det noe ukonvensjonelle bluegrassinstrumentet trekkspill. For å ikke snakke om bandets flerstemte harmonier!

Til tross for å kun ha gitt ut én låt på digitale plattformer, har deres Youtube-kanal over en halv million avspillinger og de turnert i land som Nederland og Irland.

På scenen denne Lunsj med kultur-fredagen vil du høre bandets klassikere, tolkninger fra band som Union Station, Emmylou Harris og Mandolin Orange, samt smakebiter fra det sårt etterlengtede debutalbumet.

Hør Hayde Bluegrass Orchestra på Spotify.

Bandets hjemmeside.

Om Lunsj med kultur

Lunsj med kultur er en serie ukentlige, gratis kulturarrangementer for studenter og ansatte ved Universitetet i Oslo.

Lunsj med kultur rullerer på sted, og vil i løpet av våren 2019 foregå i Frederikke spiseri, Georg Sverdrups hus, Eilert Sundts hus, Niels Henrik Abels hus, Kjemibygningen, Helga Engs hus, Professorboligen, ZEB-bygningen, Harald Schjelderups hus og i Geitmyrsveien 69/71.

På programmet for våren 2019 finner du teater, dans, performance og slam-poesi. Det blir også konserter med blant andre Darling West, Konradsen, Matonas Afdahl group og Mariama Ndure.

Programmet er med forbehold om endringer.

Publisert 14. jan. 2019 20:45 - Sist endret 14. jan. 2019 20:45