Lunsj med kultur: Kling Kokos

Kling kokos - Psykologistudentenes sangforening - synger sommeren inn på Frederikke spiseri.

Foto: Karoline Marie Aakenes

Velkommen til feiring av semesterslutt og sommer!

Kling Kokos er et blandet kor for psykologistudenter og andre studenter tilknyttet Universitetet i Oslo. Repertoaret spenner fra pop og rock til jazz og viser. Kling kokos vektlegger god musikalsk kvalitet, så vel som sosialt samhold.

På denne konserten vil Kling Kokos fremføre sanger som feirer at semesteret er slutt, eksamen er gjennomført og sommerferien står for døren!

Kom og bli med på sommerfest og korkonsert i Frederikke spiseri!

Dirigent: Bernhard Bornstein

Om Lunsj med kultur

Lunsj med kultur er en serie ukentlige, gratis kulturarrangementer for studenter og ansatte ved Universitetet i Oslo.

Lunsj med kultur rullerer på sted, og vil i løpet av våren 2019 foregå i Frederikke spiseri, Georg Sverdrups hus, Eilert Sundts hus, Niels Henrik Abels hus, Kjemibygningen, Helga Engs hus, Professorboligen, ZEB-bygningen, Harald Schjelderups hus og i Geitmyrsveien 69/71.

På programmet for våren 2019 finner du teater, dans, performance og slam-poesi. Det blir også konserter med blant andre Darling West, Konradsen, Matonas Afdahl group og Mariama Ndure.

Programmet er med forbehold om endringer.

Emneord: Konsert, Kor, Sommeravslutning
Publisert 14. jan. 2019 21:02 - Sist endret 15. mai 2019 10:50