Lunsj med kultur: Kvepp

Velkommen til en klassisk halvtime som får deg til å kveppe!

Foto: Håkon Kvidal

Om kvartetten

Kvepp er en strykekvartett bestående av Stinius Maurstad, Ane Vold Mickelsson, Agnes Elizabeth Pavelich og Jacob Beranek Hvattum. De har alle bakgrunn fra Norges musikkhøgskole og spiller i første omgang kjente og ukjente små stykker innenfor det klassiske repertoaret, helst noe som får publikum til å kveppe.

Program

Til Lunsj med kultur tar Kvepp med seg det forunderlige og fascinerende landskap av britisk musikk på 1900-tallet. Det blir stykker av Gustav Holst, Ralph Vaughan Williams, Frank Bridge og Benjamin Britten. I tillegg kommer kvartettens cellist til å ta med publikum bak notene gjennom historier fra komponistenes liv.

Om Lunsj med kultur

Lunsj med kultur er en serie ukentlige, gratis kulturarrangementer for studenter og ansatte ved Universitetet i Oslo.

Lunsj med kultur rullerer på sted, og vil i løpet av våren 2019 foregå i Frederikke spiseri, Georg Sverdrups hus, Eilert Sundts hus, Niels Henrik Abels hus, Kjemibygningen, Helga Engs hus, Professorboligen, ZEB-bygningen, Harald Schjelderups hus og i Geitmyrsveien 69/71.

På programmet for våren 2019 finner du teater, dans, performance og slam-poesi. Det blir også konserter med blant andre Darling West, Konradsen, Matonas Afdahl group og Mariama Ndure.

Programmet er med forbehold om endringer.

Avdeling for kommunikasjon og samfunnskontakt
Emneord: Klassisk musikk, Kultur, Konsert, Benjamin Britten, Gustav Holst
Publisert 8. jan. 2019 13:29 - Sist endret 14. jan. 2019 20:02