Lunsj med kultur: Nora Konstanse

Velkommen til årets første Lunsj med kultur-arrangement, og velkommen til programslipp!

Foto: Jørgen Nordby

Onsdag 23. januar lanseres UiOs kulturprogram for våren 2019 i Frederikke spiseri.

Det blir servering av gratis kaffe og kaker og minikonsert med stjerneskuddet Nora Konstanse. Kanskje blir det også en musikalsk overraskelse eller to...

12:00 Enkel servering
12:15 Velkommen og lansering av programmet for Lunsj med kultur, våren 2019.
12:30 Konsert med Nora Konstanse med band

Om artisten

På tampen av 2018 slapp Nora Konstanse sitt debutalbum «Words Left To Say» - bestående av ti spor som alle har sin definerte egenart, med klare assosiasjoner til Feist, Ane Brun og Joni Mitchell. Singer/songwriteren skriver fengende, nostalgisk visepop der tekstene får lov til å ta plass.

Helgelendingen sier selv at sangen i all sin enkelhet er det aller viktigste, og om sangene kan stå alene, helt for seg selv, er hun fornøyd. Helt alene får nok ikke musikken stå, for Nora Konstanse har allerede spilt på Slottsfjells P3-scene, Trænafestivalen, Festspillene i Nord-Norge og Sommerfesten på Giske, for å nevne noen. Lørdag 9. februar 2019 spiller hun også på SALT i Oslo.

Med seg til Lunsj med kultur har hun Marius Granberg Rekstad på tangenter/vokal.

Hør Nora Konstanse på Spotify.

Nora Konstanses hjemmeside.

Om Lunsj med kultur

Lunsj med kultur er en serie ukentlige, gratis kulturarrangementer for studenter og ansatte ved Universitetet i Oslo.

Lunsj med kultur rullerer på sted, og vil i løpet av våren 2019 foregå i Frederikke spiseri, Georg Sverdrups hus, Eilert Sundts hus, Niels Henrik Abels hus, Kjemibygningen, Helga Engs hus, Professorboligen, ZEB-bygningen, Harald Schjelderups hus og i Geitmyrsveien 69/71.

programmet for våren 2019 finner du teater, dans, performance og slam-poesi. Det blir også konserter med blant andre Darling West, Konradsen, Matonas Afdahl group og Mariama Ndure.

Programmet er med forbehold om endringer.

Avdeling for kommunikasjon og samfunnskontakt
Emneord: Musikk, Konsert, Studenter, Arrangementer
Publisert 8. jan. 2019 09:44 - Sist endret 21. jan. 2019 13:01