Lunsj med kultur: musikk og poesi - en fiolinkonsert

Velkommen til konsert med den anerkjente Terje Moe Hansens fiolinklasse på Norges musikkhøgskole. Bli med på en konsert som kombinerer musikk og poesi for en full artistisk opplevelse av uttrykk og inntrykk.

Bildet kan inneholde: Musikk, Fiolinisten, Fiolinist, Musiker, Collage.

Om artistene

Terje Moe Hansens fiolinklasse på Norges musikkhøgskole består av til sammen 9 bachelor- og masterstudenter. Klassen arrangerer flere spennende konserter hvert år. På vårens siste klassekonsert kombineres musikk og poesi for en full artistisk opplevelse av uttrykk og inntrykk.

Om Norges musikkhøgskole

Norges musikkhøgskole (NMH) er en kunstfaglig og vitenskapelig høgskole med over 750 studieplasser. Musikkhøgskolen utdanner morgendagens profesjonelle utøvere, kirkemusikere, dirigenter, komponister, musikkteknologer, musikkpedagoger og musikkterapeuter.

Musikkhøgskolen er Oslos største konsertarrangør med over 400 konserter i året.

Om Lunsj med kultur

Lunsj med kultur er en serie ukentlige, gratis kulturarrangementer for studenter og ansatte ved Universitetet i Oslo.

Lunsj med kultur rullerer på sted, og vil i løpet av våren 2019 foregå i Frederikke spiseri, Georg Sverdrups hus, Eilert Sundts hus, Niels Henrik Abels hus, Kjemibygningen, Helga Engs hus, Professorboligen, ZEB-bygningen, Harald Schjelderups hus og i Geitmyrsveien 69/71.

På programmet for våren 2019 finner du teater, dans, performance og slam-poesi. Det blir også konserter med blant andre Darling West, Konradsen, Matonas Afdahl group og Mariama Ndure.

Programmet er med forbehold om endringer.

Emneord: Musikk, Konsert, Klassisk musikk
Publisert 29. apr. 2019 14:25 - Sist endret 15. mai 2019 10:47