Lunsj med kultur: One day I'll be a little old lady

Velkommen til en musikalsk feiring av kvinnedagen 8. mars!

Foto: Bandet.

I anledning kvinnedagen byr Lunsj med kultur på konsert med en trio som hyller gamle damer.

Om bandet

One Day I'll Be A Little Old Lady er en sjarmerende trio som synger om livet på landet og livet i u-land. De kan nok best beskrives som et folk-band, men sier selv at de opererer i den litt smale sjangeren Developing Country.

Deres hittil eneste plate kom ut i 2016, med tittelen "Knitty Gritty". Hør den på Spotify.

I løpet av en konsert spiller de tre jentene på drøssevis av instrumenter, men det er vokalharmoniene som står sentralt. Som gamle damer flest gjør de alt de kan for at alle skal føle seg hjemme på konsert.

Følg bandet på Facebook.

Om Lunsj med kultur

Lunsj med kultur er en serie ukentlige, gratis kulturarrangementer for studenter og ansatte ved Universitetet i Oslo.

Lunsj med kultur rullerer på sted, og vil i løpet av våren 2019 foregå i Frederikke spiseri, Georg Sverdrups hus, Eilert Sundts hus, Niels Henrik Abels hus, Kjemibygningen, Helga Engs hus, Professorboligen, ZEB-bygningen, Harald Schjelderups hus og i Geitmyrsveien 69/71.

På programmet for våren 2019 finner du teater, dans, performance og slam-poesi. Det blir også konserter med blant andre Darling West, Konradsen, Matonas Afdahl group og Mariama Ndure.

Programmet er med forbehold om endringer.

Avdeling for kommunikasjon og samfunnskontakt
Emneord: Kultur, Konsert, Country
Publisert 8. jan. 2019 13:03 - Sist endret 1. feb. 2019 08:27