Lunsj med kultur: The Secret Sound of Dreamwalkers

Det kritikerroste bandet The Secret Sound of Dreamwalkers spiller i Botanisk hage på Tøyen - velkommen til forsommerens hyggeligste utekonsert!

Foto: Frode Granum Stang.

Om bandet

Musikken til The Secret Sound of Dreamwalkers beveger seg mellom speisa country, psykedelisk rock og progressiv folk.

Trioen slapp sitt debutalbum i desember 2017 til strålende kritikker og jobber nå i Athletic Sound med ny plate som kommer før sommeren 2019.

TSSoDW har turnert både på klubbscener og på festivaler i hele Norge. Bandet ser fram til å spille enda mer i tiden som kommer, både i Norge og utlandet.

Kristine Marie Aasvangs melodiøse komposisjoner og sangteknikker sender deg raskt til et steppelandskap i Asia, en forlatt countrybule, snødekte vidder i Finnmark eller fjellheimen lenger sør.

Dette skriver musikkpressen:

Et smakfullt album spekket med vellyd

– 5/6 Øyvind Rønning, Dagbladet

Det er jo bare så utrolig fint at man ikke vet om man skal dåne eller bare legge seg ned for egen maskin, lukke øynene og nyte. ... platen den er knakende god.

– Kristin Winsents, Musikksjefen, NRK P13

Om Lunsj med kultur

Lunsj med kultur er en serie ukentlige, gratis kulturarrangementer for studenter og ansatte ved Universitetet i Oslo.

Lunsj med kultur rullerer på sted, og vil i løpet av våren 2019 foregå i Frederikke spiseri, Georg Sverdrups hus, Eilert Sundts hus, Niels Henrik Abels hus, Kjemibygningen, Helga Engs hus, Professorboligen, ZEB-bygningen, Harald Schjelderups hus og i Geitmyrsveien 69/71.

På programmet for våren 2019 finner du teater, dans, performance og slam-poesi. Det blir også konserter med blant andre Darling West, Konradsen, Matonas Afdahl group og Mariama Ndure.

Programmet er med forbehold om endringer.

Publisert 14. jan. 2019 20:55 - Sist endret 15. mai 2019 10:49